Cs s'erigeix com el partit que «ajuda» a les persones i està al servei «de tota la ciutadania»

El candidat, Adrián Hernández, es marca "fer fora el govern actual" de la plaça Sant Roc

Cs va celebrar l'acte central de campanya al Centre Cívic Can Deu
Cs va celebrar l'acte central de campanya al Centre Cívic Can Deu | Cs
Redacció
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:54h

Igual que ERC i Junts per Sabadell, Cs va celebrar aquest dimecres el seu acte central de campanya, al Centre Cívic de Can Deu, amb la presència, entre d'altres, de l'eurodiputat i candidat número 4 a les Eleccions Europees, Javier Nart, i la diputada Laura Vílchez. El candidat, Adrián Hernández va reivindicar la formació taronja com un partit que "ajuda" a les persones i que està al servei "de tota la ciutadania". Hernández va precisar, "el centre de l'acció política estarà al servei de la gent i no del procés independentista". 

L'alcaldable va carregar contra el govern municipal actual, "no és un normal que un Ajuntament, l'alcalde no ho sigui de tots. No és normal que hagin arrencat en dues ocasions la bandera espanyola i europea" i ha rematat, "ens vam plantar quan es va proclamar la falsa independència de la falsa República".

Els integrants de la llista de Cs en l'acte central de campanya

El candidat de Cs ha desmarcat el seu projecte de ciutat del que s'ha viscut els últims quatre anys. "Cero pisos de protecció oficial construïts", a més l'alcalde i una regidora "en una article a premsa animaven a l'ocupació". També ha determinat que Sabadell és la ciutat que més triga en concedir llicències d'obres o d'una activitat "triplicant" municipis del voltant com Sant Cugat, Rubí i Terrassa. 

Hernández s'ha compromès, entre d'altres, a construir una escola bressol a la Concòrdia i la gratuïtat de l'escolarització dels nens de 0 a 3 anys. Per últim, ha interpel·lat el PSC que es posicioni sobre pactes: "Amb qui pactaran si suma amb Cs o un partit independentista? Els socialistes no responen". Per això, ha finalitzat, "no ens queda una altra: hem de fer fora el govern actual".

Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis