Sabadell en Comú i PSC coincideixen en la falta de lideratge municipal sobre l'arribada d'Amazon al Vallès

Les dues formacions trepitgen els terrenys on s'instal·larà la firma nord-americana

Els comuns en la visita al polígon de Can Roqueta
Els comuns en la visita al polígon de Can Roqueta | Sabadell en Comú
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:34h
El polígon de Can Roqueta és un dels temes a debat entre els candidats, ja que l'arribada d'Amazon a la zona ha despertat partidaris i detractors. La candidata del PSC, Marta Farrés, ha visitat la zona, igual que també el candidat de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ambdós han coincidit en la falta de lideratge del consistori per afrontar la problemàtica 

“Avui no sabem quin impacte tindrà” en tots els àmbits, el laboral, de mobilitat, d’infraestructures i econòmic, s'ha queixat Farrés. “Necessitem un Ajuntament que doni respostes, no podem perdre més el temps” i per això ha considerat que l’oportunitat de canviar-ho és el proper diumenge.

La socialista ha avisat de la importància de l’aterrada del gegant del comerç electrònic en aquest indret, positiu no només per a Sabadell i Barberà sinó per a tota la comarca. Ha apuntat directament cap als encara inquilins de la plaça Sant Roc: “Gestionin la problemàtica i deixin de fer veure que això no va amb vosaltres”.

Berlanga, per la seva part, ha determinat que “la llicència d’activitats ha d’anar vinculada a una solució a la mobilitat que generarà aquesta nova instal·lació”. Ha dit que Sabadell “ha de liderar”, juntament amb Barberà i Santa Perpètua de Mogoda “la solució” que planteja el nou centre.

“Em sorprèn que ni l’alcalde ni el tinent d’alcalde de territori no s’hagin reunit amb els municipis”, ha expressat Berlanga, malgrat, com ha afegit, “haver-ho sol·licitat en vàries ocasions”. Per als comuns cal replantejar la mobilitat a Can Roqueta, per les afectacions que suposen a Torre-romeu, a més del pas de vehicles de gran tonatge pel casc urbà de la ciutat.  
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis