Cs vol unir el centre amb els barris del sud amb dues noves línies d’autobús

El candidat, Adrián Hernández, aposta per vehicles híbrids

Un dels nous autobusos de la TUS
Un dels nous autobusos de la TUS | Juanma Peláez
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:39h
El candidat a l’alcaldia de Sabadell de Cs, Adrián Hernández, ha posat sobre la taula la falta de connexió entre el centre i els barris del sud de la ciutat. Per això, ha suggerit crear dues noves línies d’autobús que l’enllacés amb la Romànica, les Termes, Espronceda i Campoamor. “Les aglomeracions de viatgers en les hores punta demostren que l’oferta existent està a la vora del col·lapse”, ha precisat Hernández.

La idea d’Hernández és un itinerari que comuniqués la Romànica amb el centre, passant per les Termes, Sant Oleguer i donar la possibilitat als usuaris d’utilitzar els bescanviadors de les estacions de Rodalies i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

La segona línia visualitzada pel candidat de la formació taronja aniria des de l’estació de Sabadell Sud amb el mateix destí, però passant per Espronceda i Campoamor i recorrent l’avinguda Barberà i la Rambla. En el cas de les hores punta, “es tractaria d’autobusos articulats i de gran capacitat, que serien híbrids”, ha definit, amb freqüència de sortida cada quart d’hora i per l’eix central es reduiria a cinc minuts.

L’alcaldable ha recordat que la proposta també va en la estratègia de “reduir la contaminació” a la ciutat, ja que s’està actuant, com ha remarcat, en zones “oblidades” i on no hi ha “més alternativa” que el vehicle privat.  

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis