Sol i temperatures a l'alça

El termòmetre superarà els 20 graus

El sol picarà
El sol picarà | Agustí Descarrega
Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:03h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres hi haurà cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu, sobretot al sector oriental, i al Massís del Port. Durant la tarda afectaran zones properes. En aquests sectors tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. A banda, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud.

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats dispersos al Pirineu i Prepirineu oriental, mentre que són probables a la resta de la serralada. Seran d'intensitat feble o moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 2400 metres.

Temperatura lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Els valors mínims es mouran entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 19 i 24 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 23 i 28 ºC a la resta, si bé localment seran més alts a l'interior de les Terres de l'Ebre i a Ponent.