​Cs planifica un comerç «dinàmic» per tot Sabadell emmirallant-se amb pràctiques europees

El candidat, Adrián Hernández, també es fixa en els emprenedors, a qui els vol facilitar l'obertura de negocis

Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:36h
El candidat a l’alcaldia de Sabadell de Cs, Adrián Hernández, ha planificat un comerç “dinàmic” per tota la ciutat i ho vol fer amb recursos, amb mesures que s’apliquen a països com Alemanya, Regne Unit i Suècia. Es tracten de Business Improvement District (BID) i que es podria replicar a la capital vallesana mitjançant les Àrees de Promoció Econòmica.
 
En aquest sentit, Hernández ha precisat que impulsarà rebaixes en els impostos locals, bonificacions en aparcaments municipals i la zona blava, facilitarà cadires de rodes i motos adaptades, “fomentar la marca Sabadell a l’exterior” i participar en fires comercials regionals, nacionals i internacionals, així com “eliminar moltes de les traves actuals” per a l’obertura de nous negocis i “donar suport” als emprenedors en tots els àmbits.
 
L’alcaldable de la formació taronja vol “accions conjuntes i esdeveniments especials” de les entitats comercials, que, com ha dit, es beneficiaran d’un increment de les subvencions “les petites associacions que tenen més dificultats” i conserven les ajudes a la resta. Hernández vol “plans estratègics en cada barri” per tal de fer-los “més atractius i competitius”.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis