Coscubiela sobre Ciuró: «Va votar en contra dels PGE més socials de la història»

L'ecosocialista carrega contra la candidata de Junts per Sabadell en un acte de Sabadell en Comú

Eduard Navarro i Joan Coscubiela, aquest dilluns a Sabadell
Eduard Navarro i Joan Coscubiela, aquest dilluns a Sabadell | Sabadell en Comú
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:02h
Sabadell en Comú segueix marcant distància amb la resta de candidats a l'alcaldia, i aquest dilluns ho ha fet a través de Joan Coscubiela, que ha participat en un acte a la capital vallesana amb el regidor Eduard Navarro. Coscubiela ha vingut a Sabadell en qualitat "d'amic de Sabadell en Comú i d'en Joan Berlanga".

Coscubiela ha aprofitat la seva intervenció en l'acte per recordar que hi ha candidats en aquestes eleccions a Sabadell que eren al Congrés dels Diputats quan es votava la reforma laboral del 2012 i que hi van votar a favor, en referència clara a la candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró. "La mateixa candidata que va votar a favor de la reforma laboral, fa uns mesos també va votar en contra dels PGE més socials de la història, no ho oblideu quan aneu a votar", ha assenyalat.

Coscubiela ha confirmat que segueix amb atenció la campanya de Sabadell, i que té "molta confiança i il·lusió" perquè en Joan Berlanga sigui el proper alcalde de Sabadell i posi l’Ajuntament "al servei de les classes populars, que són qui més necessiten el suport de l’administració municipal, que els hi és la més propera".
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis