Juli Fernàndez destaca l'oportunitat «històrica» que se li presenta a ERC per guanyar les eleccions

El candidat republicà celebra un acte acompanyat del senador de Bildu, Jon Inarritu

Fernàndez i Inarritu, al Centre Cívic Sant Oleguer
Fernàndez i Inarritu, al Centre Cívic Sant Oleguer | Albert Hernàndez
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:04h
El candidat a l'alcaldia de Sabadell d'ERC, Juli Fernàndez, ha valorat positivament l'enquesta que aquest dissabte publicava el Diari de Sabadell. Fernàndez ha destacat l'oportunitat "històrica" que afronta Sabadell: "Per primera vegada des de l'any 1931 tenim l'oportunitat de guanyar", ha manifestat en l'acte que ha celebrat aquest diumenge, al Centre Cívic Sant Oleguer, acompanyat del senador de Bildu, Jon Inarritu.

El republicà ha afirmat que s'obri una porta "a liderar un govern honest i avançar en drets i la dignitat" de la ciutadania. Tot i els bons pronòstics del sondeig, Fernàndez ha dit que la definitiva serà "la papereta d'ERC" que es dipositi a les urnes el proper 26 de maig. 

Ha fet una crida als votants d'altres forces els donin suport, "gent socialista honesta que li va fer molt de mal el bustisme" o "Junts per Catalunya dir-lis que la millor garantia que el seu vot sigui honest i és el republicà", ha finalitzat. 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis