Farrés fa una crida a votar per guanyar de «forma contundent» i aplicar «l'agenda de transformació»

La socialista celebra l'acte central i promet autocrítica i "reconeixement" a la feina ben feta

La candidata del PSC, Marta Farrés
La candidata del PSC, Marta Farrés | PSC
Redacció
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:49h
El darrer dissabte de campanya de les eleccions municipals, la candidata del PSC, Marta Farrés, ha celebrat l'acte central i en el que ha demanat una assistència massiva a les urnes per guanyar "de forma contundent" i d'aquesta manera, aplicar "l'agenda de transformació" que Farrés ha plantejat per a la ciutat.

La socialista, acompanyada a l'Espai Polivalent del Nord, davant unes 500 persones, del secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, i el primer secretari del partit a Sabadell, Pol Gibert, ha apel·lat a repetir la victòria de Pedro Sánchez el passat 28 d'abril a la capital vallesana. Tot i així, ha matisat que "volem pactar" i ha recordat que "ho vam fer quan teníem majoria absoluta", precisant que "volem comptar amb la gent que pensa diferent a nosaltres". 

Farrés ha carregat contra el mandat que s'acaba, "van generar una gran expectativa" i ha continuat, "què s’ha inaugurat aquests darrers anys? Les obres de l’ampliació dels Ferrocarrils, que és una obra dels socialistes i la reivindiquem com a nostra”. A la vegada que ha criticat la divisió que han generat i la poca presència als barris. 
 

Pol Gibert acompanyant Farrés en l'acte central de campanya Foto: PSC


Ha manifestat la seva voluntat de "la primera alcaldessa de Sabadell" i que la localitat passarà per davant de tot, "s'ha acabat vendre's i perjudicar la ciutat per defensar el partit". "Treballaré per tothom: els qui pensen com jo, com pels que pensen diferent", ha rematat. 

Ha promès que si alguna cosa funciona, "no cal tocar-ho ni fer caceres de bruixes, que no passa res si reconeixem que algú ho ha fet bé abans". En aquest sentit, ha garantit autocrítica: "Si ens equivoquem em comprometo a rectificar". 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis