Juli Fernández condemna la mort de la veïna de Sabadell

L'alcalde ha lamentat no poder assistir a la concentració de rebuig a la tragèdia convocada per l'Ajuntament avui a les 12

Redacció
19 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:35h
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernández, ha lamentat a través de Twitter la mort de la veïna del municipi, desapareguda a Holanda des del 31 de juliol. Les restes mortals es van localitzar aquest diumenge molt a prop de casa de l'exparella, l'holandès Silvestre Lamsá, qui ja va ser arrestat la setmana passada arran de la desaparició.El cadàver estava esquarterat. Ara caldrà aclarir la situació actual i el futur més immediat de les dues filles, bessones, de la desapareguda. Ambdues tenen nacionalitat espanyola i tenen 5 anys. També són filles del presumpte assassí de la mare i actualment es troben amb els pares d'aquest, però vigilades de prop per les autoritats holandeses.
L'Ajuntament de Sabadell ha convocat per aquest dimecres a les dotze del migdia a la plaça de Sant Roc una concentració en memòria de Sandra Garcia i de rebuig a la violència masclista.

L'alcalde, que no hi ha pogut assistir pel naixement de la seva filla ahir, ha volgut manifestar en relació amb aquesta mort que "des que en tenim coneixement, hem estat en contacte permanent amb la família, els consulats dominicà i espanyol així com la secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat per tal de facilitar i agilitzar tot allò que ens ha estat possible".

"Sentim tristesa, indignació i fàstic per aquest fet, i condemnem qualsevol acte de violència, especialment la masclista", ha afegit Fernández, i ha expressat la seva "preocupació pels familiars, especialment pels fills menors". Per la qual cosa "s’ofereix tot el suport possible i la col·laboració amb la família en tot el que necessiti i estigui a l’abast de l’Ajuntament".