La Fiscalia d'Utrecht confirma que el cos trobat és el de la veïna de Sabadell

L'autòpsia realitzada aquest mateix dimarts revela que la dona, de 45 anys, va tenir "una mort violenta" | La víctima va viatjar a Holanda per recuperar la custòdia de les seves filles

Redacció / Agències
18 d'agost del 2015
Actualitzat el 19 d'agost a les 8:31h
La Fiscalia d'Utrecht ha confirmat en una roda de premsa realitzada aquest dimarts a la tarda que el cos trobat en aquesta localitat holandesa correspon a Sandra García, la veïna de Sabadell que estava desapareguda des del passat 31 de juliol.

"Amb ajuda de les autoritats espanyoles s'ha determinat la identitat del cos trobat. Aquest dimarts va quedar clar que es tracta de Sandra García Geraldino", assenyala la Fiscalia en un comunicat que recull l'agència EFE.

L'autòpsia realitzada aquest mateix dimarts revela que pel que sembla la dona, de 45 anys, va tenir "una mort violenta", agrega el Ministeri Públic, que assegura que la investigació del cas continua.

Sandra Garcia va desaparèixer el 31 de juliol a Utrecht després d'acudir a la casa en la qual el seu exmarit tenia les nenes, per la qual cosa la seva filla gran va presentar una denúncia davant de la policia holandesa, que ha informat als Mossos d'Esquadra.

El cos de la veïna de Sabadell va ser trobat aquest diumenge per una unitat canina en una zona boscosa d'Utrecht prop de la casa del seu exmarit, que ha estat detingut com a principal sospitós.

La dona va viatjar a Utrecht amb una filla per buscar les dues filles que tenia amb el seu exmarit, i que aquest --de nacionalitat holandesa-- s'havia emportat poc abans, ha publicat 'El País'. Les menors han quedat sota la custòdia temporal dels avis paterns, sota la supervisió de la policia holandesa.