eleccions municipals 2019

​La Crida assegura que el seu pas pel govern municipal deixa 600 habitatges projectats per a 2023

El candidat i alcalde, Maties Serracant, admet les crítiques rebudes per les polítiques d'habitatge

per Redacció, 17 de maig de 2019 a les 09:00 |
L'acte de la Crida a la Granja del Pas | Crida per Sabadell
La Crida per Sabadell ha assegurat que el seu pas pel govern municipal en matèria d’habitatge s’ha traduït en 600 llars el 2023. “Ens hagués agradat arribar a molt més”, ha reconegut la número 3 de la llista, Anna Lara, però ha repassat el passat, present i sobretot futur de l’empresa municipal Vimusa. Ha remarcat que la formació “l’ha fet reflotar”.

En aquest sentit, ha precisat que s’ha previst la construcció de 362 habitatges, dels quals 52 estan en curs, a més de l’adquisició d’una setantena a finals d'any pel dret de tanteig i retracte i la garantia d’aquesta opció, amb la reserva de pressupost, i 2,8 milions d’euros, dividits a parts iguals, en la rehabilitació de públic i privat.


La número 9, Deborah Serrano, ha assenyalat que la Crida duu 60 propostes al programa, entre les quals hi ha ajudes a la rehabilitació des de l’economia social i solidària i “obrir la via de treball” amb la finalitat que “s’estableixin limitacions de preu via el planejament”. El cap de llista i alcalde de la ciutat, Maties Serracant, ha reconegut que en aquests últims quatre anys han rebut “dures crítiques” i que les ha definit de “comprensibles que hem entonat i seguirem entomant”. Tot i així, Serracant ha matisat que “les administracions estan mancades de finançament i competències per afrontar l’emergència habitacional” i ha recalcat la necessitat de canvis.
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació