Cayetana Álvarez de Toledo vol que les eleccions municipals siguin un «dic» contra Pedro Sánchez

Qui va ser candidata del PP per Barcelona ha visitat el candidat de Sabadell, Esteban Gesa

Alejandro Fernández, Cuca Santos, Cayetana Álvarez de Toledo i Esteban Gesa, aquest dijous a Sabadell
Alejandro Fernández, Cuca Santos, Cayetana Álvarez de Toledo i Esteban Gesa, aquest dijous a Sabadell | Albert Segura
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:41h
La diputada electa del Partit Popular per la demarcació de Barcelona al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, demana que les eleccions municipals del proper 26 de maig siguin un “dic” de contenció contra les polítiques del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez. Així ho ha manifestat aquest dijous al vespre en un acte de partit a Sabadell, on ha visitat conjuntament amb el president del PP català, Alejandro Fernández, el candidat popular a l’alcaldia, Esteban Gesa.

En una atenció als mitjans de comunicació, Álvarez de Toledo ha considerat les eleccions locals com una cita de profunda importància per a Espanya. "Sabem el que va ser capaç de fer Pedro Sánchez amb poc més de 80 diputats, és un home sense escrúpols, que actua al servei del seu projecte personal", ha assenyalat.

En aquest sentit, considera que cal augmentar el pes del PP al territori per minimitzar la petjada socialista: ”És important que a través dels municipis i dels regidors s'estableixin dics per preservar els àmbits de llibertat i igualtat per als ciutadans, de democràcia i defensa de la Constitució", ha assenyalat.

Álvarez de Toledo també ha posat de manifest la importància del model que defensa el Partit Popular a les localitats de Catalunya i d'Espanya, basada en la llibertat, la neteja, la seguretat i pensada per als seus veïns, i en la mateixa línia s’ha pronunciat Alejandro Fernández: “On el PP opta per impostos moderats als seus veïns, l’esquerra opta per maltractar-los, on donem suport a la propietat privada, l’esquerra opta per l’ocupació, on l’esquerra aplica el lletgisme urbà, el PP prefereix els carrers segurs”, ha apuntat.

Gesa, pel seu cantó, ha assegurat que mentre hi ha formacions que es presenten per primer cop com Vox on el seu únic argument és “Espanya”, el PP compta amb l’experiència del territori i del coneixement del teixit local.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis