eleccions municipals 2019

Cs reivindica la importància d'Europa per millorar els barris i la vida de la població

El número de la formació a les eleccions europees, Jordi Cañas, acompanya el candidat sabadellenc a Campoamor

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 17:24 |
El candidat de Cs a Sabadell, a Campoamor | Cs
El candidat de Cs a l'alcaldia de Sabadell, Adrián Hernández, s'ha desplaçat aquest dijous al Mercat de Campoamor i ho ha fet acompanyat, entre d'altres, del número 6 a les llistes europees, Jordi Cañas, que ha reivindicat el paper que té Europa per influir en la millora dels barris i la vida de la població. 

Cañas ha precisat al fons FEDER, unes polítiques europees que tenen per finalitat aquesta millora de la ciutadania i ha garantit que la formació "farà de corda" amb els municipis i especialment si Cs governa a la ciutat perquè "es coneguin les ajudes des de Brussel·les hi ha per millorar els barris". Cañas ha dit que "Espanya ha de recuperar el paper que li pertoca" dins Europa. 


Ha admès, per una banda, que "el bipartidisme s'ha acabat" a la capital europea i, per l'altra, que "hi ha una amenaça de l'ultra dreta". Per això, ha posat en valor el projecte "de centre i progressista que contribueix a polítiques europees". 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació