​Farrés projecta una residència per a la gent gran a la Roureda i vol el finançament català a la del sud

Planteja diversificar la cultura amb la construcció d'un centre d'arts escèniques

La candidata del PSC al barri de Campoamor
La candidata del PSC al barri de Campoamor | @arandapaco
Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:51h
La candidata a l’alcaldia del PSC, Marta Farrés, ha visitat en les últimes 24 hores dues zones de la ciutat, on ha situat dues residències per a la gent gran. Una a la Roureda, seguint el model “d'èxit” de Sant Oleguer i Via Alexandra i l’altre, que ja hi ha projectada construir, la del sud. En aquest cas, la socialista ha recalcat que vol que la Generalitat assumeixi el pagament i “si en alguna moment l’Ajuntament ha de facilitar part de la inversió, som partidaris de fer-ho, però si hi ha un compromís de retorn per part de la Generalitat”.

Farrés ha encarregat a l’executiu català la gestió del servei i ha recordat que “ha passat amb les escoles bressols i estem en un contenciós administratiu contra la Generalitat”, a la vegada, que ha apuntat altres episodis com l’oncologia pediàtrica de l’Hospital Taulí “que el color polític ha passat per sobre dels interessos de la ciutat”.

D’altra banda, l’alcaldable ha enumerat una sèrie de propostes del seu programa com el pla d’inversions distribuït de nord a sud i d’est a oest, amb un conservatori a l’Eix Macià i una escola bressol a la zona i “un projecte estrella”, un nou centre d’arts escèniques als terrenys de l’actual Mercat de Campoamor. La voluntat és “expandir” la cultura per la ciutat.
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis