​Els comuns es fixen en el castell de Can Feu per crear un equipament cultural

També volen ampliar els horaris de les biblioteques

Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:34h
Vista aèria del castell de Can Feu
Vista aèria del castell de Can Feu | Juanma Peláez
El candidat a l’alcaldia de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ha posat la mirada en el castell de Can Feu per construir un equipament cultural, amb auditori, biblioteca i espai per a creadors. Es tracta d'una de les deu mesures que la formació pretén dur a terme en matèria de cultura, amb la voluntat de transformar la dinàmica cultural de la ciutat, ja que el consideren un “element vertebrador” i que “cohesiona la ciutat socialment”.

Una altra de les idees del partit és ampliar els horaris de les biblioteques. Berlanga ha avançat que en el primer pressupost que signi en un futurible nou govern “hi haurà una partida”, perquè puguin “obrir més matins”.

També vol recuperar la música en viu a la capital vallesana. Berlanga també ha assenyalat que volen impulsar un nou museu sobre el Sabadell contemporani, en el que es reflecteixi el passat tèxtil, obrerista y de ciutat d'acollida, que “ofereixi un relat de ciutat”.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis