Ciuró aposta per «transformar» Sabadell per ser més atractiva

En el marc d'una reunió amb l’Associació d’Empresaris de Can Roqueta

Ciuró, amb empresaris a Can Roqueta
Ciuró, amb empresaris a Can Roqueta | Junts per Sabadell
Redacció
16 de maig del 2019
La candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró aposta perquè Sabadell es transformi amb la finalitat de ser més atractiva de cara a l'inversor. L'alcaldable ha presentat les principals propostes en matèria d’indústria per a la ciutat després de reunir-se amb l’Associació d’Empresaris de Can Roqueta.

"Estem compromesos amb fer possible viure, estudiar, treballar, emprendre, consumir producte local i gaudir de la ciutat. Hem de reinventar-nos, hem de tenir capacitat de transformació i d'atracció", assenyala Ciuró. "Som una ciutat històricament industrial, però a l'igual que ha passat amb altres grans ciutats del nostre entorn, hem de reinventar-nos, hem de tenir capacitat de transformació i d’atracció’", afegeix.

En aquest sentit, considera que les grans ciutats avancen cap a una concentració més gran de riquesa i de talent. És per això que han d’estar molt ben concebudes, i per aquest motiu han desenvolupat un pla de renovació del teixit productiu de Sabadell. "Quan parlem d’indústria hem de parlar necessària de la captació i retenció del talent, talent de tota mena, sense exclusions, la transferència directa entre el coneixement, el món emprenedor, les universitats i els centres tecnològics és cabdal per construir el Sabadell d’oportunitats que anhelem", ha expressat.

Per aquest motiu, defensa el format Made in Sabadell, productes fets a la ciutat conseqüència de la conjunció entre el coneixement i l’empresa. 
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis