eleccions sabadell 2019

Ciuró aposta per «transformar» Sabadell per ser més atractiva

En el marc d'una reunió amb l’Associació d’Empresaris de Can Roqueta

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 10:20 |
Ciuró, amb empresaris a Can Roqueta | Junts per Sabadell
La candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró aposta perquè Sabadell es transformi amb la finalitat de ser més atractiva de cara a l'inversor. L'alcaldable ha presentat les principals propostes en matèria d’indústria per a la ciutat després de reunir-se amb l’Associació d’Empresaris de Can Roqueta.

"Estem compromesos amb fer possible viure, estudiar, treballar, emprendre, consumir producte local i gaudir de la ciutat. Hem de reinventar-nos, hem de tenir capacitat de transformació i d'atracció", assenyala Ciuró. "Som una ciutat històricament industrial, però a l'igual que ha passat amb altres grans ciutats del nostre entorn, hem de reinventar-nos, hem de tenir capacitat de transformació i d’atracció’", afegeix.


En aquest sentit, considera que les grans ciutats avancen cap a una concentració més gran de riquesa i de talent. És per això que han d’estar molt ben concebudes, i per aquest motiu han desenvolupat un pla de renovació del teixit productiu de Sabadell. "Quan parlem d’indústria hem de parlar necessària de la captació i retenció del talent, talent de tota mena, sense exclusions, la transferència directa entre el coneixement, el món emprenedor, les universitats i els centres tecnològics és cabdal per construir el Sabadell d’oportunitats que anhelem", ha expressat.

Per aquest motiu, defensa el format Made in Sabadell, productes fets a la ciutat conseqüència de la conjunció entre el coneixement i l’empresa. 
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
   
 

 

Participació