FOTOS En estat molt greu el motorista ferit en un accident de trànsit a la Creu Alta de Sabadell

Ha obligat a tallar el trànsit durant prop d'una hora

Accident de moto a Sabadell
Accident de moto a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:48h
Un motorista ha resultat ferit molt greu en l'accident de trànsit aquest dimarts a la tarda al barri de la Creu Alta Sabadell. Els fets han passat pels volts de les 20.30 hores a la confluència dels carrers Castellar i Gambús, per causes que no han transcendit.

Segons informa la Policia Municipal, es va produir una col·lisió per envestida lateral entre un turisme i una motocicleta, amb posterior xoc contra un vehicle estacionat a la via pública. El conductor de la motocicleta, un home de 58 anys, va requerir l’assistència d'una ambulància medicalitzada del SEM, atès un fort traumatisme cranoencefàlic i múltiples contusions i ferides politraumàtiques.

Les greus lesions d’aquest conductor van requerir el seu ingrés a la unitat de cures intensives de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Finalment, els policies actuants van sotmetre al conductor del turisme a les proves de detecció alcohòlica, amb un resultat negatiu.

A més, els policies actuants van sol·licitar a l'hospital les proves corresponents de detecció alcohòlica i de drogues al conductor de la motocicleta, ferit molt greu. Al lloc de l'accident hi van intervenir dues dotacions del cos de bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del SEM i tres unitats de la Policia Municipal.
 

Accident de moto a Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Accident de moto a Sabadell. Foto: Juanma Peláez