SORTEIG Entrada doble per a la sarsuela «Cançó d’Amor i de Guerra»

L'espectacle és aquest dijous 16 de maig amb la Polifònica de Puig-reig i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a la 1:26h
Sarsuela Cançó d'amor i de guerra
Sarsuela Cançó d'amor i de guerra | Cedida
El Centre Cultural Terrassa porta la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra, amb la Polifònica de Puig-reig i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya Per primera vegada es podrà veure a Terrassa la versió íntegra d’aquesta sarsuela catalana per excel·lència i una de les peces més grans i emblemàtiques de la lírica catalana. Cançó d’Amor i de Guerra tindrà lloc el proper dijous 16 de maig a les 8 del vespre.

NacióSabadell sorteja una entrada doble entre els seus lectors per a l'espectacle que es podrà veure aquest dijous a les 20.00 hores al centre Cultural Terrassa.



La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), el projecte musical que impulsa la Fundació Metalquimia en col·laboració amb l’Auditori de Girona, porta la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra al Centre Cultural Terrassa.

La reconeguda peça compta també amb la col·laboració de solistes catalans de primera línia com Marta Mathéu, Roger Padullés i Toni Marsol, en els papers principals, i amb la Polifònica de Puig-reig en les parts corals, dirigits musicalment per Francesc Cassú. El darrer enregistrament de Cançó d’Amor i de Guerra es va fer l’any 1974 amb Montserrat Caballé, Josep Carreras i Vicenç Sardinero en els papers protagonistes i l’Orfeó Gracienc a les parts corals, sota la direcció d’Antoni Ros-Marbà. Més de 40 anys després d’aquell històric enregistrament, es porta de nou l’obra al gran públic.

Versió inèdita

En aquesta nova versió de Cançó d’Amor i de Guerra, composta per Rafael Martínez Valls l’any 1926, s’han recuperat dos números totalment inèdits que estaven escrits en les partitures originals però que no s’havien enregistrat, i també s’han inclòs per primera vegada els textos parlats de l’obra, el que permet al públic seguir el fil argumental de l’obra. Per aquest treball, la Simfònica ha comptat amb l’assessorament del productor artístic Joan Casas, que va fer l’edició crítica l’any 2006.

Bases del sorteig: 

- El termini per participar es tancarà el dimecres 15 de maig a les 20:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].