​100% Sabadell planteja «pacificar» l’avinguda Matadepera per «potenciar» el comerç local

També projecta un altre “bulevard per a vianants” al sud

L'esborrany del projecte que vol fer a l'avinguda Matadepera
L'esborrany del projecte que vol fer a l'avinguda Matadepera | 100% Sabadell
14 de maig del 2019
Actualitzat el 15 de maig a les 0:05h
La candidatura de 100% Sabadell ha posat la mirada en el comerç local i ha plantejat “pacificar” l’avinguda Matadepera per “potenciar” els negocis de proximitat de la ciutat. La idea és fer un “bulevard per a vianants”, ha dit la cap de llista, Marisol Martínez, que ha fet una radiografia de la zona molt negativa; “hi ha molts locals tancats”.  

La proposta de la formació és crear una plataforma única “com es fa a la majoria de ciutats europees”, ha puntualitzat, amb espais reservats per a càrregues i descàrregues, però sobretot que sigui una zona “segura i il·luminada”, que convidi al passeig i al consum. Martínez ha justificat la seva aplicació, perquè el trànsit es pot desviar per la ronda Collsalarca i Ca n’Oriac.

“Ser com a Andorra la Vella”, ha dit la candidata i ha garantit que amb un mandat podria estar fet, “és assumible i té un efecte ràpid”, ha etzibat. I de l’eix comercial del nord al sud, enllaçant la plaça de la Creu de Barberà amb el Mercat de Campoamor, també amb una “via per a vianants”.
 

Els dos primers de la llista de la candidatura a l'autobús londinenc Foto: Albert Hernàndez

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis