ciències

Els germans Roca presenten un curs sobre ciència i gastronomia a la UPC de Terrassa

Serà el dimarts 14 de maig, a les 17 h, a la sala d’actes de l’edifici històric de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa

per Redacció , 14 de maig de 2019 a les 09:00 |

Els tres germans Roca, propietaris d'un dels millors restaurants del món, El Celler de Can Roca seran els encarregats de presentar el curs "Ciències sensorials i creativitat en la gastronomia’, en un acte que tindrà lloc el 14 de maig, a les 17 h, a la sala d’actes de l’edifici històric de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). 

Joan, Josep i Jordi Roca, cuiners i propietaris d'El Celler de Can Roca, compartiran amb amb les persones assistents a la presentació del curs, la visió i coneixement adquirits en la creació d’experiències sensorials innovadores emmarcades en la gastronomia.



Dissenyat pel doctor otorrinolaringòleg Josep de Haro, en col·laboració amb l'especialista en aromes Francesc Montejo, el curs dotarà d’eines i coneixements als assistents per a la creació de noves experiències sensorials aplicables no només a la gastronomia, sinó també a d’altres àmbits. 'El Celler de Can Roca' ha confiat la coordinació acadèmica del curs a l’ESEIAAT de laUPC, concretament al professor i enginyer químic Josep M.Guadayol, que també impartirà el mòdul 'Anàlisi d’aromes'.

Els germans Roca van presentar l’any 2013 El Somni, la primera òpera gastronòmica multisensorial, i han col·laborat en els darrers anys en diversos estudis de recerca sobre la sensorialitat, que compartiran amb els assistents a la presentació.

 

Participació