​Ciuró vol que Sabadell sigui Capital de la Cultura Catalana al 2022

També proposa que la festa de La Salut s’allargui una setmana amb activitats de caràcter cultural arreu de la ciutat

Lourdes Ciuró, aquest dilluns a La Salut
Lourdes Ciuró, aquest dilluns a La Salut | Albert Segura
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:35h
La candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, proposa que la ciutat sigui Capital de la Cultura Catalana l’any 2022. Així ho manifesta l’alcaldable, que també aposta perquè les festes de La Salut s’allarguin una setmana sencera per promocionar les activitats de caràcter cultural.

Ciuró ho ha dit aquest dilluns en el marc dels actes festius de La Salut al santuari, des d’on ha considerat que a la capital vallesana hi ha suficients actius com per a demanar el nomenament. “És un títol que es dona a les ciutats i que s’ha de treballar amb temps, les de 2020 i 2021 ja estan atorgades, i el primer lliure és al 2022, així que intentarem arribar perquè puguem tenir aquest honor”, ha assenyalat Ciuró.

En matèria cultural, vol també que Sabadell concentri un grapat de propostes durant la setmana de La Salut. “tenim entitats amb representació a Sabadell folklòriques, tradicionals i musicals, i podrien exhibir-se durant aquella setmana, per fer difusió de la cultura sabadellenca plural i diversa”, ha assenyalat.