​Sabadell en Comú reclama crear una ordenança de convivència

Llança la proposta des del barri de Ca n'Oriac

Parada de Sabadell en Comú a Ca n'Oriac
Parada de Sabadell en Comú a Ca n'Oriac | Sabadell en Comú
Redacció
13 de maig del 2019
Sabadell en Comú planteja que la ciutat disposi d'una ordenança de convivència, amb l'objectiu de millorar la relació entre els ciutadans de Sabadell. Així ho ha reclamat el seu cap de llista, Joan Berlanga, en un acte celebrat al nord de la ciutat, al barri de Ca n'Oriac.

"La seguretat és un dret social com ho són el dret a l’educació o el dret a la salut, i per tant cal treballar per garantir-lo, amb recursos i bona gestió", assenyala Berlanga. Responent a les preguntes dels veïns, Berlanga ha comentat algunes propostes de seguretat i convivència a la ciutat, entre les quals hi figuren garantir el relleu generacional enfront del gran nombre de jubilacions que hi haurà a la Policia Municipal en els propers anys.

"Farem polítiques comunitàries que potenciïn la convivència ciutadana, i una ordenança de convivència per millorar aquest aspecte a Sabadell", ha afegit Berlanga. En matèria de seguretat, la seva prioritat és "desplegar en la seva totalitat un model de policia de proximitat, amb caràcter preventiu i amb presència a tots els barris"