Els candidats se'n van a la Zona Hermètica

Alguns d'ells han aprofitat el mercat del diumenge per fer contacte amb els seus possibles electors

Marta Farrés, aquest matí a l'Hermètica
Marta Farrés, aquest matí a l'Hermètica | PSC Sabadell
Redacció
12 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:53h
És diumenge, i això a Sabadell suposa sortir per la Zona Hermètica... no de festa, cosa ara impossible, sinó a comprar, o a pescar vots. Això és el que han fet alguns dels candidats a les eleccions municipals del proper 26 de maig, que avui han passat pel mercat dels diumenges que es fa en aquest indret de la ciutat.

És el cas de la socialista Marta Farrés, que ha aprofitat per explicar les seves propostes de dinamització de la zona sud, amb un vincle clar amb l’aeroport. "Sabadell és una de les poques ciutats del sud d’Europa amb un aeroport on s’hi fa formació i aquest fet pot ser un element a treballar per impulsar el sector aeronàutic a la ciutat, aquest sector és molt potent i sumat a la Universitat Autònoma, la Politècnica i el propi centre de formació del mateix aeroport, creiem que pot convertir-se en un nucli d'atracció molt important per la ciutat", ha assenyalat.
 

Juli Fernàndez, a l'Hermètica. Foto: ERC Sabadell


També hi ha fet acte de presència Juli Fernàndez (ERC), que ha volgut llançar un missatges des d'allà al poble treballador: "La nostra prioritat és fer la vida més fàcil als autònoms i autònomes, són gent que cada dia treballa per tirar endavant les seves famílies", ha expressat en un conacte informatiu.

Ciutadans hi ha plantat carpa, amb el seu portaveu, Adrián Hernández.