Meteorologia

Tancament de setmana amb sol i temperatures agradables

Les temperatures màximes no superaran els 25 graus a les hores centrals

per Redacció, 11 de maig de 2019 a les 22:00 |
Dia primaveral | Agustí Descarrega
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest diumenge hi haurà cel serè en general, amb alguns núvols d'evolució diürna aïllats durant les hores centrals del dia a punts del sector central del prelitoral i al Pirineu. Independentment, a punts del sector central del litoral hi haurà alguns núvols baixos, sobretot al matí, mentre que a partir del vespre també n'apareixeran al litoral sud. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos durant la matinada i de nou al final del dia.

La temperatura mínima baixarà lleugerament o localment moderadament, a excepció de l'Alt Empordà on serà semblant o lleugerament inferior. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, malgrat que a punts del quadrant nord-est i del vessant sud del Pirineu occidental, on hi haurà efecte Föhn, serà similar o lleugerament més alta.


La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i litoral central, i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

 

Participació