Tancament de setmana amb sol i temperatures agradables

Les temperatures màximes no superaran els 25 graus a les hores centrals

Dia primaveral
Dia primaveral | Agustí Descarrega
Redacció
11 de maig del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest diumenge hi haurà cel serè en general, amb alguns núvols d'evolució diürna aïllats durant les hores centrals del dia a punts del sector central del prelitoral i al Pirineu. Independentment, a punts del sector central del litoral hi haurà alguns núvols baixos, sobretot al matí, mentre que a partir del vespre també n'apareixeran al litoral sud. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos durant la matinada i de nou al final del dia.

La temperatura mínima baixarà lleugerament o localment moderadament, a excepció de l'Alt Empordà on serà semblant o lleugerament inferior. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, malgrat que a punts del quadrant nord-est i del vessant sud del Pirineu occidental, on hi haurà efecte Föhn, serà similar o lleugerament més alta.

La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i litoral central, i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.