cerdanyola

El món de la Batucada s'instal·la aquest cap de setmana al Vallès

Amb la quarta edició de l'Estimbada

per Redacció, 10 de maig de 2019 a les 17:36 |
Foto de l'Estimbada | Batúcamela
Cerdanyola del Vallès acull aquest cap de setmana una nova edició de la Trobada de Percussió de Cerdanyola, l'Estimbada. La cita concentrarà el món de la batucada pels carrers de la ciutat.

L’Estimbada arrenca dissabte a les 18.00 hores amb una cercavila de batucades que comptarà, a més dels cerdanyolencs Batúcamela, amb la participació de grups Tocats per Gravi i Els Diables de Les Corts, Soundbarri percussió de Cornellà, Taxeks de Celrà, Toquikitoqui de Santa Coloma de Cervelló i Ämbitum de Mataró,  i també el grup Batucada Les Zurbamateurs de Lyon.


La cercavila de la percussió arrencarà a la cruïlla d’Anselm Clavé amb Sant Ramon per anar fins el parc Xarau. La comitiva baixarà pel carrer Sant Ramon repartint ritme fins a la plaça de l'Abat Oliba on, a mesura que vagin arribant les colles, realitzaran un lluïment de 5 minuts.

Quan acabi l'últim lluïment dels grups, la rua continuarà fins al Parc de Can Xarau on, a les 20:15 hores, començaran els lluïments finals dels grups, també de 5 minuts, que finalitzaran amb l'actuació dels Batúcamela. Acabades les actuacions, arribarà el moment del sopar de germanor abans del ball amb DJ’s.

La Trobada de Tambors de la Casa d’Aragó és més veterana, arriba ja a la catorzena edició i enguany comptarà amb la participació de grups dels  centres d'Aragó de Barcelona, Lleida, Mollet i Santa Coloma de Gramanet, a més del de la Casa d’Aragó de Cerdanyola. En aquesta ocasió els convidats especials seran els tambors de la Cofradía de San Pedro de Calanda (Terol).

La trobada començarà amb la sortida dels grups participants de diferents punts del municipi com Les Fontetes, plaça Goya, Cordelles o la plaça de Sant Ramon per concentrar-se a les 12 h a la plaça de Francesc Layret, davant l'Ajuntament.

 

Participació