Lourdes Ciuró es postula com la «candidatura de canvi» a Sabadell

Planteja un programa basat en l’oportunitat per a la ciutat, la cohesió i la sostenibilitat

Lourdes Ciuró, aquest divendres a Sabadell
Lourdes Ciuró, aquest divendres a Sabadell | Albert Segura
10 de maig del 2019
Actualitzat el 11 de maig a les 21:32h
Lourdes Ciuró planteja la candidatura de Junts per Sabadell com la “candidatura de canvi”, després de 16 anys de governs socialistes i els últims quatre. És per això que apel·len al vot de “qui no està content amb el Sabadell actual, qui creu que Sabadell mereix més”.

Ciuró ha presentat aquest divendres el programa de la seva candidatura a la seu del carrer Calderón, basat en tres eixos. El primer de tots és el de les oportunitats, centrat en els emprenedors, el coneixement el comerç, la indústria i l’empresa. “Cal tenir projecció de ciutat i teixir el que ja tenim, que és molt potent”, assenyala.

En segon lloc, centra la cohesió com a objectiu, en matèria de salut, educació i habitatge. “Hem de saber com volem que sigui l’administració pública, com ha de ser una bona governança a l’Ajuntament”, considerant que “hem de governar per tothom”.

El tercer eix es basa en la sostenibilitat, tenint en compte el rodal, el riu Ripoll i el patrimoni, entre altres, amb projectes a deu anys vista. “Aquest mandat ens posem el repte de començar a transformar la Gran Via per poder fer més fàcil a 45.000 habitants que hi viuen, i a tota la ciutadania”, assenyala.

Ciuró apunta que tot plegat s’haurà de fer amb el treball conjunt de totes les forces del ple, independentment de la ideologia.