​Marta Farrés vol fer un nou complex per a gent gran a La Roureda

Avui ha visitat la zona

Marta Farrés, a l'inici de la campanya
Marta Farrés, a l'inici de la campanya | Albert Segura
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:01h
La candidata del PSC de Sabadell, Marta Farrés, vol crear un complex per a gent gran al nord de la ciutat, concretament a la zona de La Roureda. Aquest divendres s'ha acompanyat d'alguns membres de la candidatura i militants i simpatitzants socialistes en aquell entorn, on ha traslladat la voluntat de fer la residència per la gent gran, a més d'altres propostes, com el trasllat de la comissaria de policia municipal a la zona nord.

"Ens fa especial il·lusió presentar a la zona de la Roureda el complex d’habitatges per la gent gran, seguint el model de Sant Oleguer o Via Alexandra, amb capacitat per un centenar de persones", ha assenyalat Farrés. "El nostre projecte és construir-lo a la zona del camp de futbol de la Roureda, volem que la gent gran tingui recursos i serveis de qualitat i fer allò que ens toca a fer com Ajuntament: pisos per la gent gran i serveis associats de qualitat", ha afegit.

En aquest sentit, ha destacat que vol recuperar les vacances per la gent gran perquè "tornin a ser com eren", coordinadament amb les entitats.