eleccions municipals 2019

​Els comuns apel·len a «l’herència de Farrés» per guanyar l’alcaldia

S'han fet la mateixa foto que l'exalcalde es va fer el 1979

per Albert Hernàndez, Sabadell, 9 de maig de 2019 a les 21:42 |
Els comuns al Mercat Central | Sabadell en Comú
Sabadell en Comú ha donat el tret de sortida de la campanya de les eleccions municipals al mateix lloc on el 1979 l’alcalde Toni Farrés es va fer la mateixa fotografia per a la cita electoral, al Mercat Central. “Som els hereus de la tradició de Farrés”, ha manifestat el candidat de la formació, Joan Berlanga. Ha recordat que malgrat que són nous “venim de lluny”, concretament de 1979, en referència al PSUC.
 

Berlanga ha incidit en “reprendre el fil del millor govern del PSUC i ICV” i també “representar tothom”, que, com ha dit, és el paper que ha de fer l’alcalde. L’alcaldable ha recordat que porten 220 “propostes possibles i realistes” per endegar aquesta nova etapa “que ha de ser llarga, estratègica i d’estabilitat”.
 
El primer tinent d’alcalde en funcions ha fet un “molt bon balanç” del seu pas pel govern, posant “l’interés de la ciutat per davant del del partit” i ha apuntat, “sense generar conflicte”. En aquesta línia, ha afirmat que Sabadell ha viscut el “millor i pitjor” municipalisme i amb aquests comicis “ens hi juguem com continuar-ho”.

 

Participació