​Lourdes Ciuró: «Transformar la ciutat no vol dir només canviar noms de carrers»

La candidata de Junts per Sabadell arrenca la campanya amb un acte a la plaça de la Creu Alta amb Gonzalo Boye

Gonzalo Boye i Lourdes Ciuró, aquest dijous a Sabadell
Gonzalo Boye i Lourdes Ciuró, aquest dijous a Sabadell | Albert Segura
09 de maig del 2019
Actualitzat el 10 de maig a la 13:31h
Junts per Sabadell ha estat la candidatura més matinera d’aquesta campanya electoral, amb un acte organitzat a partir de les 19.00 hores a la plaça de la Creu Alta. L’advocat Gonzalo Boye ha acompanyat l’alcaldable, el mateix dia en què la Junta Electoral Central ha fet oficial la candidatura de Carles Puigdemont com a candidat al Parlament Europeu.

Ciuró ha assegurat comptar amb un projecte il·lusionador per Sabadell, que té la finalitat de fer una ciutat de primera. “Transformar la ciutat no vol dir només canviar noms de carrers, fer masoveries urbanes o fer per a vianants el carrer Sant Pere”, ha destacat la candidata.

En aquest sentit, ha denunciat que la ciutat de Sabadell porta més de 20 anys sense un projecte clar, i que amb totes les possibilitats de què disposa no pot seguir en l’estat actual.

Tret de sortida a les europees

Boye ha fet esment al fet que aquest dijous mateix la Junta Electoral Central ha proclamat de manera oficial la candidatura de Carles Puigdemont. “Han trigat dues setmanes en fer dos paràgrafs, han tractat de perjudicar un partit polític, i això no és propi d’una democràcia”, ha lamentat.