Dansa

SORTEIG Ailey II fusiona l'esperit i l'energia del millor talent d'Amèrica

NacióSabadell sorteja una entrada doble per la funció del dia 10 de maig, en la que la companyia nordamericana presentarà tres peces coreogràfiques

per NacióDigital , 8 de maig de 2019 a les 16:51 |
La companyia americana Ailey II | Centre Cultural Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alvin Ailey, un reconegudíssim ballarí nordamericà, va fundar la seva companyia jove, Ailey II el 1974. Des d'aleshores son mundialment reconeguts per fuisionar l'esperit i l'energia amb el millor talent jove d'Amèrica. La companyia torna al Centre Cultural Terrassa un any després amb un espectacle que inclou dues coreografies noves, Road to One i Where There are Tongues, i en recupera una tercera que ja es va poder veure l'any passat, l'aplaudida Breaking Point

NacióSabadell sorteja una entrada doble per anar a veure l'espectalce de la companyia Ailey II el divendres, 10 de maig, a les 20:30, al Centre Cultural Terrassa. El sorteig es farà dimecres, 8 de maig, i us hi podeu apuntar aquí: 
Road to One,  Where There are Tongues i Breaking Point

Companyia: Ailey II
Dia: divendres, 10 de maig
Hora: 20:30h
Lloc: Centre Cultural TerrassaBases del sorteig: 

- El termini per participar es tancarà el dimecres 8 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciosabadell@naciodigital.cat.
 

 

Participació