​Sabadell en Comú presenta un programa amb 220 propostes «concretes i assumibles»

Se centren en el paper territorial que ha de tenir la ciutat, el repte de la mobilitat i el model socioeconòmic

L'equip de Sabadell en Comú
L'equip de Sabadell en Comú | Albert Segura
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:19h
Sabadell en Comú ha presentat el seu programa electoral, que conté un total de 220 propostes “concretes i assumibles”, segons ha definit el seu cap de llista, Joan Berlanga. El candidat aposta per assumir una nova etapa d’estabilitat per a la ciutat i se sent “preparat” per emprendre la responsabilitat amb la mirada posada al 2030 però també amb mesures a curt termini, centrades en el paper territorial que ha de tenir la ciutat, el repte de la mobilitat i el model socioeconòmic.

"Volem aplicar a Sabadell mesures que ja s’han aplicat en llocs com Barcelona, per això, una de les nostres propostes serà la de reglamentar que de cada nova promoció immobiliària destini un 30% reservat per lloguer social, com ja ha fet el govern d’Ada Colau", ha assenyalat Berlanga.

En aquest sentit, aposta per una ciutat amb menys cotxes: “Proposem crear una ordenança per regular i endreçar l’àmbit de la mobilitat sostenible a Sabadell”, ha afegit.

Pel que fa als eixos, un dels que consideren fonamentals passa per fomentar l’ocupació de qualitat, a la vegada que destaquen la creació d’habitatge públic de lloguer. "Plantegem crear 362 pisos propis i comprar els que sigui possible", ha assenyalat Berlanga, que assegura que la previsió és ajustada a la realitat de la ciutat.

Podeu consultar el programa íntegre a continuació:

Programa Sabadell en Comú 2019 by on Scribd