​El PSC assegura que compta amb més de 400 «propostes concretes» i «realistes» al seu programa

El document toca tots els àmbits però posa l'accent en les infraestructures, l'habitatge, l'ocupació i la via pública

La candidata del PSC, Marta Farrés
La candidata del PSC, Marta Farrés | Albert Hernàndez
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:33h
La candidata a l’alcaldia de Sabadell del PSC, Marta Farrés, ha presentat aquest dilluns el programa electoral amb més de 400 “propostes concretes” i “realistes”. Una idees que giren al voltant de tres blocs: les infraestructures, un pla d’inversions i la millora de la via pública. “Un programa agosarat i optimista”, ha definit Farrés i ha subratllat que és “viable”, perquè s’ha fet amb els números actuals de l’Ajuntament. 

Respecte al primer bloc, la socialista ha recalcat que aposten pel Quart Cinturó i la connexió amb les rondes. En aquest apartat també inclou l’habitatge, "perquè juntament amb l'ocupació són els dos grans reptes socials" i en aquest sentit, ha promès la construcció de 500 pisos de lloguer.

Sobre el segon punt, ha posat l’accent en què “s’invertirà a totes les zones” i ha afegit, “no volem un Sabadell amb dues velocitats”. Per exemple, ha mencionat traslladar la comissaria de la Policia Municipal al nord, aixecar un pavelló a Merinals, un conservatori de música a l’Eix Macià i d’altres reivindicacions que arrossega la ciutat com l’institut Can Llong, entre d'altres.

Farrés ha posat com una de les seves “prioritats” el Taulí i també ha expressat la voluntat de recuperar una zona d’oci nocturn, però amb tres condicionants, “que no estigui dins la trama urbana, en un espai industrial i fàcil d’arribar” i ha assenyalat que “està descartat Sant Pau de Riu-sec.

El programa, que també afronta temàtique com la sostenibilitat, el coneixement i la mobilitat, entre d'altres, ha comptat amb deu mesos de feina i amb el contacte amb 1.403 entitats i particulars sobre els quals s’han basat per fer-lo.