Ara Sabadell fixa les seves línies mestres: «El benestar de les persones, el coneixement i l'ocupació»

El partit es presenta a l'Espai Àgora del Centre Cívic Sant Oleguer

La presentació al Centre Cívic Sant Oleguer
La presentació al Centre Cívic Sant Oleguer | Jose Peláez
Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:37h
El darrer cap de setmana abans d'estar en campanya electoral, els diferents partits que opten a l'alcaldia van perfilant detalls del seu programa. Ara Sabadell, que lidera el regidor de Salut, Ramon Vidal, ha fixat les línies mestres del seu ideari que passen pel "benestar de les persones, el coneixement i la innovació i l'ocupació". Sobre aquests tres àmbits "girarà tot", ha remarcat Vidal. 

Ha detallat que entre les seves propostes pretenen fer "residències intergeneracionals" a cada districte de la ciutat, per tant, "se superarà" el número de places que s'havia estimat prèviament. Vidal ha assegurat que aquests equipament ja funcionen als països nòrdics i ha posat la mirada en la futura residència del sud. 

També ha indicat que vol aportar el 0,25% del pressupost municipal a investigació i recerca, recordant que Sabadell compta amb potencials com l'Hospital Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), així com la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que malgrat estar a Terrassa "té molts estudiants de Sabadell i també passa al revés amb la UAB". Vidal ha subratllat que aquest àmbit "genera seguretat" amb la creació d'start-ups.  

En la linia de millorar la vida de les persones, ha proposat crear una zona d'estacionament per a camions en "un dels dos polígons" de Sabadell. L'objectiu "és alliberar" àrees del municipi on s'hi instal·len com "darrere el Parc Catalunya o Merinals", ha detallat. Vidal ha anunciat la voluntat de generar una línia de bus nocturna que creui la ciutat de nord a sud.