El Sabadell B tanca la pretemporada amb una victòria contra l'Avià

El conjunt de Solivelles s'imposa per 0 gols a 4 | El filial arlequinat disputarà el pròxim diumenge el primer partit de lliga

17 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:19h
Jugadors del Sabadell B
Jugadors del Sabadell B | CE Sabadell

Jugadors del Sabadell B en el partit contra l'Avià Foto: CE Sabadell

Després de guanyar al Tona en els últims minuts de partit, el Sabadell B tenia apresa la lliçó i no s'ha deixat sorprendre per un Avià que disputava el seu segon partit del cap de setmana.

Amb un domini aclaparador des del primer minut, el conjunt de Solivelles es va avançar al marcador mitjançant Ñito després de rematar un centre de Manel. El mateix Manel va estar qui, al minut 20 de partit, va ampliar distàncies després d'una gran jugada personal de Guillem. Tot i que la primera meitat va acabar amb aquest resultat, Cesc va poder marcar el tercer gol però el seu xut es va estavellar al pal evitant així el gol i l'àrbitre va anul·lar un gol a Manel a les acaballes de la primera meitat per fora de joc.

La segona meitat no va canviar de dominador i el Sabadell B va seguir imposant el seu joc i va tornar a ser Manel qui, amb un potentíssim xut de falta, va superar el porter local posant el tercer gol al marcador. Només tres minuts després, quan es disputava el minut 66 de partit, Ñito va ser qui va perdonar el gol però va poder tornar a tirar només un minut després establint el definitiu 0-4 al marcador

D'aquesta manera tan contundent l'equip de Solivelles va tancar la seva pretemporada i ja espera amb ganes el primer partit de Lliga que es disputarà el diumenge 23 a la Nova Creu Alta a les set de la tarda i que els enfrontarà al Palamós CF.

UE Avià: Sergi, Toni, Bejar, Gigi, Roger, Gerard, Miki, Wahid, Pau, Jordi i Pablo. També han jugat: Edual, Marc, Arnau i Noguera.

CE Sabadell B: Sergio, Parera, Guillem Estellés, Pol, Josep, Ñito, Adri Diaz, Manel, Sandro i Cesc. També han jugat: Diego, Aliaga, Penya, Jadir, Santi, Jonathan, Marc, Max i Pau.

Gols: 0-1 Ñito (13 '), 0-2 Manel (20'), 0-3 Manel (63 '), Ñito 0-4 (67').