Més de 5.000 persones participen a la cursa benèfica Sabadell corre pels Nens

Enguany s'han destinat els fons als pacients amb fibrosi quística

La sortida ha estat des del Parc Taulí
La sortida ha estat des del Parc Taulí | Juanma Peláez
05 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:27h
El proper 5 de maig la capital vallesana acollirà la quarta edició de Sabadell corre pels Nens. Una prova que enguany els fons aniran destinats al projecte Donem aire, donem vida, als pacients amb Fibrosi Quística, per a la millora de la qualitat de vida i la supervivència dels pacients amb aquesta patologia.

La iniciativa, organitzada per l’Associació Báilale a la Vida i la Corporació Sanitària Parc Taulí, pretén que torni a ser massiva. L'any passat, va acumular més de 6.200 inscrits i prop de 50.000 euros recaptats en benefici del projecte de remodelació i transformació de la planta d’hospitalització pediàtrica del Parc Taulí, Una Onada de Petits Somriures.

Tindrà un recorregut de 4,2 quilòmetres per la ciutat i és oberta a tothom. S’iniciarà al Parc Taulí, amb un itinerari pels carrers més importants de la ciutat i acabarà al mateix hospital.  

A més de la prova atlètica, hi haurà festa al voltant de la cursa com ara manualitats, balls, pallassos i mags, entre d’altres. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la cursa.