El Sabadell planta cara al Llagostera però cedeix als minuts finals

L'equip de Miquel Álvarez va saber patir i remuntar un partit que tenia perdut | Els gironins van tirar d'experiència i es van acabar imposant 2 a 3

Nació Sabadell
16 d'agost del 2015
La pluja va estar present al partit entre els arlequinats i els blaugranes
La pluja va estar present al partit entre els arlequinats i els blaugranes | Foto: CE Sabadell

Després d'una pretemporada plena de proves, el CE Sabadell ha perdut el seu últim partit contra el Llagostera. Tot i ser un rival de categoria superior, el Sabadell ha sabut plantar-li cara.

El partit però, no ha estat gens plàcid i ja des de l'inici una intensa pluja, que ha estat present durant gran part del partit, ha obligat l'equip de Miguel Álvarez a treballar a fons per fer rodar la pilota sobre la gespa de l'estadi creualtenc. Tot i les ganes que ha posat el Sabadell, el Llagostera s'ha avançat al minut 5 de partit mitjançant Chumbi. L'ex arlequinat Benja, ha ampliat distàncies pels visitants al minut 32 i ha deixat el partit gairebé sentenciat.

A la segona part, Álvarez ha introduït canvis al conjunt arlequinat que han servit com a revulsiu. Cortell, que havia entrat a la represa, ha retallat distàncies en el 51 quan ha transformat un gol de penal. Només cinc minuts després, una gran combinació entre Roigé i Cortell l'ha enviat al fons de la xarxa Forgas. Un cop empatat el partit, el Sabadell ha estat clar dominador i Roigé ha tingut a les seves botes el 3-2 però el porter visitant ha refusat la pilota. A les acaballes del partit, Juan Expósito ha tornat a avançar als de la Costa Brava posant el definitiu 2 a 3 al marcador.

La nota negativa del partit l'ha posada el jove lateral Pastells, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc en el minut 80 per molèsties al genoll després d'un mal moviment.

Efectivitat molt alta

Després de la derrota davant el Llagostera, Miguel Álvarez no va tenir objeccions a elogiar l'actitud del seu equip malgrat la derrota: "L'equip ha donat la cara durant tot el partit i això és el més important". A més també va posar l'accent en el rival al que va reconèixer ser dominant del partit en diferents fases d'aquest "ens hem trobat a un rival amb una efectivitat molt alta però la nostra segona part ha estat molt millor que la primera i hem pogut fins i tot posar-nos per davant".

Però la valoració global de la pretemporada va ser més que positiva i és que, segons el propi Álvarez, "el més important de tot això és que hi ha jugadors que s'ho deixen tot en la gespa per aquest escut".

Fitxa tècnica:

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray, Marc Fernández, De Val, Juan Osado, Pirulo i Forniés També han jugat: Pastells, Tienda (PS), Estellés, Roigé, Cortell, Adri Diaz, Batanero, Alcañiz i Forgas

UE Llagostera: René, Tito, Querol, Pitu, Enric Pi, Jordi Masó, Escassi, Herrero, Chumbi, Benja i Jose A. Rios També han jugat: Moragón, Moratalla, Jorge Garcia, Juan Expósito, Sánchez Fuentes, Pedro Alcalá, Juanto, Imaz, De Los Reyes i Kevin.

Gols: 0-1 Chumbi (5'), 0-2 Benja (32'), 1-2 Cortell (51'), 2-2 Forgas (58'), 2-3 Expósito (83')