La Generalitat reserva 5,4 milions d'euros per construir l'Escola Virolet abans de 2023

El conseller no descarta incorporar altres projectes

Diverses pancartes reclamant solucions
Diverses pancartes reclamant solucions | Albert Hernàndez
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:56h
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha aprovat aquest dimarts la primera fase del pla de construccions de centres escolars, en el que s'inclou la construcció de l'Escola Virolet i per la qual s'ha reservat una partida de 5,4 milions d'euros. Unes obres que arrencaran entre enguany i 2023. 

La mesura forma part d'una iniciativa que té previstes 27 construccions escolars per un import total de 104 milions d'euros. A més d'aquesta vintena, també hi haurà cinc grans ampliacions i una rehabilitació integral. Les noves edificacions, que es començaran a construir de forma esglaonada, seguiran els nous criteris constructius que volen complir amb les necessitats de la ''nova realitat pedagògica a les aules'' i comportaran la retirada d'un centenar de mòduls prefabricats.

Bargalló no ha descartat incorporar altres construccions en aquesta primera fase si canvia la situació pressupostària. A la vegada que ha reconegut també, que la pròrroga pressupostària actual ha fet endarrerir-ho tot plegat.