Dansa

SORTEIG Ailey II fusiona l'esperit i l'energia del millor talent d'Amèrica

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per la funció del dia 10 de maig, en la que la companyia nordamericana presentarà tres peces coreogràfiques

per NacióDigital , 2 de maig de 2019 a les 07:40 |
La companyia americana Ailey II | Centre Cultural Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alvin Ailey, un reconegudíssim ballarí nordamericà, va fundar la seva companyia jove, Ailey II el 1974. Des d'aleshores son mundialment reconeguts per fuisionar l'esperit i l'energia amb el millor talent jove d'Amèrica. La companyia torna al Centre Cultural Terrassa un any després amb un espectacle que inclou dues coreografies noves, Road to One i Where There are Tongues, i en recupera una tercera que ja es va poder veure l'any passat, l'aplaudida Breaking Point

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure l'espectalce de la companyia Ailey II el divendres, 10 de maig, a les 20:30, al Centre Cultural Terrassa. El sorteig es farà divendres, 3 de maig, i us hi podeu apuntar aquí: 
Road to One,  Where There are Tongues i Breaking Point

Companyia: Ailey II
Dia: divendres, 10 de maig
Hora: 20:30h
Lloc: Centre Cultural TerrassaBases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 3 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 

 

Participació