El tennis taula sabadellenc segella un cap de setmana amb tres ascensos

Dos equips del CN Sabadell i les noies del Falcons Sabadell

Els palistes del segon equip del CN Sabadell
Els palistes del segon equip del CN Sabadell | CN Sabadell
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat el 30 d'abril a les 0:03h
El tennis taula de Sabadell gaudeix d'un gran estat de salut. Aquest passat cap de setmana dos conjunts sabadellencs han aconseguit l'ascens de categoria: el segon i tercer equip del CN Sabadell i les noies del Falcons Sabadell-Smatsa Agora Group. 

L'equip femení ha assolit l'ascens a Divisió d'Honor, després de segellar una gran fase d'ascens, disputada a Boadilla del Monte, a Madrid. En el primer partit, de la Ronda 1, es van desfer del Círculo Mercantil E Industrial per 4-1. En la següent fase, davant l'Hispalis TM 4-3, després de capgirar un 0-2 en contra. En el matx decisiu, per desempatar del 3-3, que va arribar al cinquè joc, els dobles van donar el triomf a les falconistes. 

En la darrera i definitiva ronda, el Falcons també va arribar igualat a tres contra l'Atlético San Sebastian. En una eliminatòria molt igualada i que novament Maria i Sara Ballester van decantar cap a les sabadellenques. Així, la temporada que ve competiran a Divisió d'Honor, després de firmar un curs notable, van acabar terceres amb 28 punts a Primera Divisió Grup 3.
 

La tripleta que ha assolit l'ascens: Xavi Zaragoza, Joan Barberà i Sergi Casanovas Foto: CN Sabadell


El CN Sabadell, a Primera Nacional 

L'altra bona nova també ha arribat lluny de Sabadell, des de Múrcia. A terres murcianes, el segon equip del CN Sabadell estarà a Primera Nacional, després de quedar-se a les portes de l'ascens directe. El quartet format per Jordi Morales, els sub-21 Àlex Sayago i Dani Carrasco i el juvenil Dani González van aconseguir-ho, després de vèncer l'Aluche per 4-2.

Un ascens que ha arribat de la mà d'aquests quatre palistes, però la possibilitat de disputar la pujada de categoria també ha comptat amb el concurs, al llarg de la temporada, de la saga Weisz: Ignasi, Joan i Pere.