«Talls de carretera, vagues i pancartes. Avui som terroristes, del sofà has d'aixecar-te», el missatge del videoclip d'Elgio

El raper sabadellenc presenta el primer treball produït íntegrament per ell

El raper Elgio, a la Rambla de Sabadell el nou videoclip
El raper Elgio, a la Rambla de Sabadell el nou videoclip | Elgio
Redacció
26 d'abril del 2019

El raper sabadellenc Elgio ha publicat aquest divendres el primer viodeoclip produït per ell mateix. Amore et bellum és el títol del tema i com ha dit li ha fet molta "il·lusió" anunciar el nou treball per fer realitat un propòsit de fa uns mesos. L'artista canta en castellà i català, precisament en aquesta última llengua denuncia: "talls de carretera, vagues i pancartes. Avui som terroristes, del sofà has d'aixecar-te".

De fet, aquesta línia crítica és la tònica de la creació del sabadellenc, amb sentències com ara: "En ayunas van los niños al colegio", "sacando dinero de un cajero, mira detrás y el enemigo está delante" y "es indignante que los precarios los defiendan, cuando habría que ocuparle todas las viviendas". 

Elgio ha estat condemnat a sis mesos i un dia de presó per enaltiment del terrorisme amb les lletres de les seves cançons, quan formava part del grup La Insurgencia. Una rebaixa considerable de la primera sentència i que el sabadellenc va reacciónar advertint que seguiria "fent cançons". Així ho ha fet, amb aquest tema i ell mateix ha avisat que arribaran més, "tinc més treballs en marxa".