El campió del món Jordi Morales deixa la direcció tècnica del CN Sabadell per centrar-se en Tòquio

El palista combinarà la competició i entrenaments a Can Llong amb el CAR de Sant Cugat

El palista Jordi Morales entrenant al club vallesà
El palista Jordi Morales entrenant al club vallesà | El palista Jordi Morales entrenant al club vallesà
Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:08h
L'estiu de 2020 es disputaran els Jocs Paralímpics de Tòquio i a una mica més d'un any de la seva celebració, els candidats a pujar al podi comencen a preparar-se. Un d'aquests és el director tècnic de la secció de tennis taula del CN Sabadell, Jordi Morales, que deixarà el càrrec per centrar-se en la cita paralímpica. 

Serà a final d'aquesta temporada i es tracta d'una "decisió molt meditada i pensada". Les obligacions "esportives i publicitàries" que es presenta al llarg del proper curs, "fan inviable" la combinació de les tasques tècniques. Cal recordar que la secció supera el centenar de jugadors. 

Morales concursarà per sisena vegada en uns Jocs Paralímpics, amb dos metalls a Londres 2012 i Atenes 2004, però ara arriba com a campió del món en classe 7 i escollit millor palista paralímpic de 2018. El palista combinarà la competició i entrenaments a Can Llong amb el CAR de Sant Cugat. 

Morales va aterrar al CN Sabadell el setembre del 2017 i, poc a poc, s'han començat a veure els resultats d'aquesta feina, arribant a ser un referent en l'àmbit català, tal com es va mostrar en el recent Campionat de Catalunya de categoria benjamí.