L'Escola Pia organitza dos concerts per celebrar els 200 anys d'història a Sabadell

Es faran a l'Espai Cultura

Gran mural per commemorar els 200 anys de l'Escola Pia de Sabadell
Gran mural per commemorar els 200 anys de l'Escola Pia de Sabadell | NS / Cedida
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:58h
L'Escola Pia de Sabadell commemora aquest 2019 els 200 anys de la seva arribada a la capital vallesana. Després que milers d’alumnes hagin passat pels tres edificis que ha tingut la institució al municipi en aquests dos segles de vida, el centre ha organitzat una sèrie d'actes i activitats per commemorar els dos segles de vida.

Amb aquest objectiu, el centre ha organitzat dos concerts pels propers dies 3 i 24 de maig a l'Auditori de l'espai cultural Fundació 1859 Caixa Sabadell i a l'amfiteatre dels jardinets. Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a través del web de l'escola.

En el concert del dia 3 de maig professors i antics alumnes interpretaran grans clàssics, com L’Estiu, d'A. Vivaldi; Concert per dues Mandolines, d'A. Vivaldi; Petita serenata Nocturna, de W.A. Mozart; i Concierto de Aranjuez, de J. Rodrigo.

En el concert del 24 de maig, un grup de pop-rock alternatiu en català, Alvians, format en la seva majoria per antics alumnes de l’Escola Pia de Sabadell faran la seva actuació, en aquest cas als Jardins. Està format per Clara Comas, Dalmau Pérez, Néstor Pérez, Anna Salanguera i Pere Puig.