Els jardins de l'Espai Cultura apleguen més de 6.000 persones durant la Diada de Sant Jordi

Un miler han estat estudiants d'infància i primària

Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell
Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell | Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:41h
El jardí de l'Espai Cultura Fundació 1859 ha concentrat més de 6.000 persones durant la celebració de la Diada de Sant Jordi, amb l'organització de diferents activitats, entre les quals, s'ha inclòs tallers i espectacles familiars, parades de llibres, ballada de sardanes i jornada de portes obertes als edificis modernistes de la Fundació.

Malgrat la pluja i l'amenaça constant de ruixats al llarg de la jornada, fins que el sol es va imposar a primera hora de la tarda, ho han valorat com un èxit. Bona part d'aquesta assistència, gairebé un miler d’alumnes d’educació infantil i primària. 

Els assistents han gaudit de les exposicions temporals Neandertals a Catalunya, coproduïda amb la Universitat de Barcelona, i El farcell de la postguerra, realitzada amb el Museu d'Història de Catalunya i la torre mirador de l'Espai Cultura.

Entre els espectacles familiars han destacat l'actuació poètic-musical On són les lletres?, a càrrec de Jordi Tonietto & The Bus Band i que per previsió de pluja finalment es va haver de traslladar a l'interior de l'Espai Cultura, i la ja clàssica ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, que ha omplert el passeig de la Plaça Major.