​Lourdes Ciuró: «Guanyarem malgrat altres guanyin en les enquestes»

L’alcaldable de Junts per Sabadell lamenta que no s’hagi pogut crear una llista unitària

Míriam Nogueras i Lourdes Ciuró, aquest dimarts a Sabadell
Míriam Nogueras i Lourdes Ciuró, aquest dimarts a Sabadell | Albert Segura
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:07h
La candidata de Junts per Sabadell a l’alcaldia, Lourdes Ciuró, assegura que el projecte polític de Junts per Catalunya s’imposarà malgrat les previsions que es dibuixen en les enquestes. Ciuró ho ha dit en una atenció als mitjans de comunicació feta aquesta Diada de Sant Jordi a la parada que Junts per Sabadell ha instal·lat a la plaça Major, i que ha rebut la visita de la número 3 de Junts per Catalunya a les llistes del Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras.

“Estem convençuts que guanyarem les eleccions malgrat altres guanyin en les enquestes, nosaltres prediquem la unitat, perquè la unió fa la força, i en moments tan difícils com els que vivim la gent no entén com és que no hem pogut anar junts a les eleccions”, ha expressat Ciuró. En aquest sentit, ha defensat que no cal oblidar el suport que els socialistes van donar a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Pel seu cantó, Nogueras ha expressat que la candidatura de Ciuró a l’alcaldia de Sabadell ve carregada de força i que l’avala feta des del grup al Congrés dels Diputats per defensar els interessos de Catalunya. “El millor que li pot passar a Sabadell és que la Lourdes guanyi”, ha sentenciat.