eleccions sabadell 2019

Guanyem revela la seva llista completa amb «gent compromesa»

La formació ensenya els noms que ocupen les primeres 11 posicions de la llista

per Albert Hernàndez, Sabadell, 23 d'abril de 2019 a les 15:59 |
Guanyem ha muntat la seva parada a la Rambla | Albert Hernàndez
Guanyem ha revelat els noms de les 31 persones que configuren la seva llista -27 titulars i quatre suplents- per lluitar per l'alcaldia de Sabadell. Ho ha fet aquest dimarts, durant la celebració de la Diada de Sant Jordi. Una trentena de "gent compromesa", com ha dit el número 2 i actual regidor, Miquel Soler. Entre alguns dels noms hi ha la doctora Montserrat Bosque que tancarà la llista. 

Així com persones dels voltants del moviment veïnal com Santiago Gómez, Gumer García i Felisa Rodríguez, entre d'altres. De l'àmbit del comerç i l'empresa com ara Eva Prats, Maite Brunat i Albert López. A més, també ha posat ordre als noms que ja se sabien que anirien en les primeres posicions. 


Marisol Martínez i Soler, números 1 i 2, respectivament, com a número 3 el filòsof i professor universitari Jordi Grané, també el metge Sebastià Gallardo i el president dels Joves Advocats de Sabadell, Carles Lorente, que ocuparan el números 8 i 9, respectivament. Hi figuren d'altres com Ana Lorente, Luisa Benito i Laura Ortega. 

Martínez ha posat l'accent en que l'elaboració de persones s'ha fet sota tres criteris: "Gent preparada, sentit comú i que s'estimin la ciutat". Soler ha assenyalat que, de cara al programa electoral, treballaran en desenvolupar propostes que tinguin capacitat econòmica i temps per poder-se fer.   

 

Participació