Una trucada d'un veí frustra el robatori en un establiment del sud de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones, un d'ells menors, i l'altra tenia antecedents

Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:43h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 19 d'abril, Divendres Sant, cap a les quatre de la matinada, dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa en un establiment de la Ronda Pau Vila de Sabadell. Una trucada d'un ciutadà va servir per posar en alerta dues patrulles de la policia catalana, una de Barberà i una altra de Sabadell. 

Quan van arribar al lloc, els dos individus van sortir corrents. Durant la fugida van llençar unes tisores per tallar xapa metàl·lica. Finalment, una de les unitats policials va enxampar-los, mentre que l'altra va corroborar que havien fet un gran tall a la persiana d'un negoci.

Els van traslladar a dependències policials i els agents van comprovar que un dels detinguts era menor i l'altre, un home de 27 anys, tenia antecedents. En el primer cas, la Fiscalia de Menors es va fer càrrec i va determinar deixar sense efecte la detenció. Per la seva part, el segon va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.