VÍDEO Romeva felicita les noies del CN Sabadell pel títol de campiones d'Europa

L'exconseller ha enviat la salutació a l'equip des de Soto del Real durant una entrevista a NacióDigital

Oriol Junqueras i Raül Romeva des de Soto del Real amb NacióDigital
Oriol Junqueras i Raül Romeva des de Soto del Real amb NacióDigital | ND
Redacció
22 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:20h
El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Senat, Raül Romeva, ha felicitat les noies de l'Astralpool Club Natació Sabadell, després que aquest cap de setmana s'han proclamat campiones d'Europa en superar l'Olympiacos per 13-11 a la final de l'Eurolliga. Romeva ho ha fet en el marc d'una entrevista conjunta amb Oriol Junqueras que aquest dilluns ha fet NacióDigital en directe des del centre penitenciari de Soto del Real, a Madrid.

L'entrevista s'ha emès en directe, i això ha permès respondre les preguntes que lectors del diari han enviat als dos candidats. Concretament, l'exalcalde de Sabadell Juli Fernàndez ha demanat a Romeva, coneixedor de la seva afició al waterpolo, si havia pogut veure la final. Ho podeu veure en el vídeo de l'entrevista, al minut 28:19.


"No la vaig poder veure, perquè no la van retransmetre en les hores en què la podria haver vist, però sé el resultat, i envio una felicitació enorme a l'entrenador, David Palma, i a les noies, que reiteren un cop més l'excel·lència", ha assenyalat Romeva. A més, també ha aprofitat per enviar una abraçada a Fernàndez. 

El partit va estar marcat per la igualtat i que es va decidir en l'últim quart, amb dues fases completament diferents. Les jugadores de l'Olympiacos van entrar en l'últim període amb una renda de 8-9, que es va disparar fins al 8-11 a poc més de cinc minuts pel final. 

Les gregues van tenir un penal, quan el marcador estava 10-11, però la portera Laura Ester el va aturar. Aleshores, les jugadores del CN Sabadell va culminar el parcial de 5-0, que les va catapultar fins al títol.