Música sabadellenca per celebrar el Sant Jordi amb aires de Nova York

​La cantant sabadellenca Mar Fayos llença una cançó romàntica original ambientada en la ciutat que mai dorm per a celebrar la Diada

Redacció
23 d'abril del 2019
La cantant sabadellenca Mar Fayos
La cantant sabadellenca Mar Fayos | YouTube
A Los Pies de Nueva York es el nom de la cançó en castellà que la cantant sabadellenca Mar Fayos va escriure i enregistrar la tardor passada a Boston per a celebrar el dia de Sant Jordi. Arranjada pel granadí Pedro Osuna quan tots dos eren encara estudiants del prestigiós Berklee College of Music, del qual Fayos s’acaba de graduar amb honors, la peça parla de l’amor a la ciutat que mai no dorm.


La peça, interpretada per músics talentosos vinguts d’arreu del món, combina elements de la música francesa, l’era daurada del Jazz vocal i l’energia dels musicals de Broadway. Inspirada en la primera vegada que Fayos va visitar la ciutat de Nova York, la cançó descriu el sentiment d’aquells dies en què tot ens recorda a aquella persona especial. A Los Pies de Nueva York ha estat produïda pel Berklee College of Music, que ha publicat la peça al seu canal de Youtube, amb més de sis-cents mil seguidors.

La peça, escrita al volant de percepcions sensitives, i basada en l’idea que l’amor t’aguditza els sentits, parla dels olors, sons i imatges que "em recorden a tu, als teus somnis, i il·lusions, i a les teves atencions", i explica que "el dia que vas marxar et vas endur amb tu el color, i els nostres barris i les gents ja no parlen més d’amor". El tema conclou dient: "Si algun dia tornes, i em petoneges entre els teus braços, tot Nova York tornarà a tenir gust de tu".