Les noies del CN Sabadell tornen a ser campiones d'Europa

En un final trepidant capgiren un 8-11 en contra a falta de poc més de cinc minuts del final

Les jugadores celebrant el títol
Les jugadores celebrant el títol | CN Sabadell
20 d'abril del 2019
Actualitzat el 23 d'abril a les 0:38h
Les noies de l'Astralpool Club Natació Sabadell s'han proclamat campiones d'Europa, després de superar l'Olympiacos per 13-11 a la final de l'Eurolliga, disputada a les instal·lacions de Can Llong. Les vallesanes es treuen l'espina de la final de l'any passat, que van perdre als penals davant el Kinef Kirish, a terres russes.

No ha estat un partit fàcil contra les gregues, que ha estat marcat per la igualtat i que s'ha decidit en l'últim quart, amb dues fases completament diferents. Les jugadores de l'Olympiacos han entrat en l'últim període amb una renda de 8-9, que s'ha disparat fins al 8-11 a poc més de cinc minuts pel final.

Les gregues han tingut un penal, quan el marcador estava 10-11, però la portera Laura Ester l'ha aturat. Aleshores, les jugadores del CN Sabadell han culminat el parcial de 5-0, que les ha catapultat fins al títol.