Continuaran els núvols amb estones (poques) de sol

La temperatura es mantindrà estable

Redacció
19 d'abril del 2019
El vent serà protagonista
El vent serà protagonista | Europa Press
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte tindrem cel enteranyinat per núvols alts arreu. Malgrat això, a partir de mig matí augmentaran pel sud del territori, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, i el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat en conjunt, puntualment cobert al terç sud a partir de mitja tarda.

A partir de migdia hi haurà ruixats al Pirineu i Prepirineu occidental, localment acompanyats de tempesta, així com alguns de més aïllats a punts del terç sud i de l'interior del territori. Al final del dia les precipitacions es faran més extenses. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses en general i puntualment poc abundants.

La cota de neu se situarà al voltant dels 1.800 metres al Pirineu Oriental i entre els 2.000 i els 2.200 metres al sector occidental.

La temperatura mínima serà similar, si bé baixarà lleugerament al Pirineu i Prepirineu; se situarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC al litoral i al prelitoral nord i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, i oscil·larà entre els 17 i 22 ºC.